PDH-10  ja PDH- 20 säilöntäainepumput. Tarkkaan lisäaineiden pumppaukseen. Laitteen runko ja kuoriosa ovat haponkestävää terästä. Pumppu soveltuu kytkettäväksi mihin tahansa korjuukoneeseen. Hapottimen käynnistys/ pysäytyskäsky voidaan ottaa esim. noukkimen asennosta tai suoraan korjuukoneen 12 V lähdöstä. Hapotin valvoo ja säätää virtausta automaattisesti, happosäiliön nestepinnan korkeus ei vaikuta annosteluun. Määränsäätö suoraan käyttölaitteelta, näyttö selkeästi l/minuutissa. Hälytysjärjestelmä, mikäli hapotin ei pysty toimittamaan tilattua happomäärää.

Työkoneiden ja laitteiden ohjausjärjestelmät.

Järjestelmä sisältää käyttölaitteen, päätelaitteen (1 tai useampi), ohjelmat sekä tarvittavat johdinsarjat.

Ohjausjärjestelmät perustuvat CAN-väylä ohjaukseen. Ohjausjärjestelmät ovat aina räätälöityjä kokoonpanoja kuhunkin käyttötarkoitukseen sopiviksi.

Käyttölaitevaihtoehtoja on useita. Valmistamme joystic-ohjaimia, mustavalkonäytöllä ja väri- kosketusnäytöllä olevia sekä yksinkertaisempia on/off kytkimin varustettuja käyttölaitteita.

Johdinsarjat. Valmistamme asiakkaidemme tuotteisiin räätälöityjä johdinsarjoja ja asennelmia. Johdinsarjat menevät pääosin työkonekäyttöön alle 48 voltin järjestelmiin.

ISOBUS yhteensopiva terminaali, työkoneen kytkemiseksi traktoriin, jossa ei ole ISOBUS- järjestelmää. Esite

 mP5300021  mP5300004 2  midifix controlPDH

tuotteet1tuotteet2tuotteet3tuotteet4